4 Vs. 6 Sylinteri Suvs

Home  >>  auton osat  >>  4 Vs. 6 Sylinteri Suvs

4 Vs. 6 Sylinteri Suvs

On huhtikuu 3, 2017, Posted by , In auton osat, With Kommentit pois päältä artikkelissa 4 Vs. 6 Sylinteri Suvs

Uuden auton tai käytetyn auton ostaminen vaatii ensin tutkimusta, haluat saada parhaan ajoneuvon rahoillesi ja moottorikoko ja kuinka paljon energiaa tarvitaan urheiluajoneuvossa, on hyvä tietää Ero 6-sylinterin ja 4-sylinterin välillä. Jotkut asiat, jotka on otettava huomioon auton ostamisessa, on tarkastella monia tekijöitä, jotka määräävät moottorin tehon, suunnittelun ja polttoainetehokkuuden.

 

Vuosi, merkki ja malli voivat vaikuttaa eri moottoreiden suorituskykyyn

On tärkeää huomata, että 4-sylinterimäisellä moottorilla on neljä männää ja tavallisesti pienemmissä autoissa esimerkiksi Toyota Tacoma on kompakti pick-up -auto ensimmäisen sukupolven malleissa vuosilta 1995-2004, kaksipyöräinen ajoneuvo Tacoma on mukana 2.4L ja 2.7L Nelisylinterisessä moottorissa, kun taas 6-sylinterimäisessä moottorissa on kuusi mäntää ja niitä tavallisesti löytyy useimmista henkilöautoista, pakettiautoista ja pienistä kuorma-autoista, kuten GMC-kuorma-auto V6 -moottorissa, joka on valmistettu vuosina 1960-1978 Chevrolet 250 cid inline 6: ssä. Yhtä paljon hevosvoimaa.

 

Onko 6-sylinterinen V6 -moottori parempi kuin 4-sylinterinen moottori?

Inline 6 on korvattu V6-moottorilla, koska se on kompaktikokoinen ja suorituskykyinen moottori, miksi se on paras valinta, jos etsit suuritehoista moottoria samalla säilyttäessäsi suuren polttoainetalouden SUV: lle. 4-sylinteri suorana tai inlineina on vakiona useimmissa ajoneuvoissa ja sitä pidetään taloudellisena moottorina. Sen alhaisemmat päästöt ja polttoainetehokkuus tekevät siitä valinnan moottoriksi, joka koskee ympäristövaikutuksia. Joten päättää, mikä moottori on parempi riippuu siitä, mitä etsit seuraavassa autossa ostat enemmän sylintereitä yhtä paljon tehoa verrattaessa eri moottoreita.

 

Modernin 4-sylinterin tekniikan kehitys

Monet olivat ajatelleet, että 4-sylinterit ovat kiihdyttämässä, japanilaiset autoilijat muuttavat korkean suorituskyvyn maastoautoihin, kuten Toyota-urheiluyritykseen, jossa sinulla on mahdollisuus ostaa Highlander, Rav4 ja uusi 2010 Toyota 4runner on 2,7 Litran nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 157 hevosvoimaa, ainoa ero nykyaikaisen 4-sylinterin kanssa verrattuna V6: een on kustannus, joka johtuu suorituskyvyn etenemisestä viimeisen vuosikymmenen aikana.

Comments are closed.