Yhteiset autovuokraamo-kysymykset

Home  >>  auton osat  >>  Yhteiset autovuokraamo-kysymykset

Yhteiset autovuokraamo-kysymykset

On huhtikuu 29, 2017, Posted by , In auton osat, With Kommentit pois päältä artikkelissa Yhteiset autovuokraamo-kysymykset

Kun vuokraat auton, voit valita useita erilaisia ​​autoja. Jotta yritettäisiin vuokrata auton tai auton tyypin helpommin, vuokraustoimistot yleensä hajottavat kaikki autot viiteen luokkaan. Jokaiseen näistä luokista on yleensä erilainen sarja, ja vaikka limusi ja pakettiautot ovat saatavilla, lähes kaikki muut ajoneuvot luokitellaan jompaan kumpaan seuraavista: talousauto, kompakti auto, keskikokoinen / välimaksu, täysikokoinen Auto ja luksusauto.

Taloudellisessa luokassa oleva auto olisi pienempi kaksiovinen auto, kuten Geo-metro. Näissä autossa on yleensä kaksi aikuista, kaksi lasta ja kaksi pientä matkalaukkua. Nämä ovat myös yleensä halvin. Seuraava askel olisi kompakti auto, joka voi olla kaksi ovea tai neljä ovea. Kaksi suosituinta vuokra-autoa ovat Ford Escorts ja Chevy Cavaliers. Näitä pidetään yleisesti ottaen tilaa kahdelle aikuiselle, kahdelle lapselle, yhdelle suurelle ja kahdelle pienelle matkalaukulle.

Seuraava askel on jopa keskikokoinen tai välikokoinen auto. Nämä ovat kaksi tai neljä oviautot, jotka sisältävät Ford Fordin tai Buick Skylarkin kaltaisia ​​autoja. Näihin ajoneuvoihin mahtuu neljä aikuista ja useita suuria matkalaukkuja. Täysikokoinen auto olisi suuri auto, kuten Ford T-Bird tai Buick Century. Näissä huoneissa on neljä aikuista, runsaasti jalkatilaa ja paljon matkatavaroita.

Sitten on luksusautoja. Näillä autoilla on yleensä neljä ovea, joihin kuuluvat Ford Crown, Lincoln Town Car tai Pontiac Bonneville. Näissä autoissa on tilaa viidelle aikuiselle ja neljä suurta matkalaukkua sekä ylimääräisiä pusseja. Nämä ovat hyviä perheiden lomatyyppejä. Myös vaihtovaihtoehtoja on saatavilla, mutta ne tietenkin maksoivat enemmän eivätkä ne ole yhtä hyviä perhevierailulle.

Useimmat matkustajat suosittelevat vähintään keskisuurta autoa, koska nämä mallit tarjoavat moottorin tehoa ja erityisominaisuuksia, joita tarvitaan useimpien maastojen (kuten vuoristoteiden) käsittelemiseksi samalla, kun niillä on turvatekijöitä, kuten turvatyynyt. Ajattele, mitä tarvitset vuokralle, mihin mennä, mitä tarvitset autosi luotettavasti matkasi aikana. Sellaisen mukaan sopii tarpeisiisi vuokra-auton luokan kanssa ja tee valintasi sinne. Erityisesti uusissa paikoissa tai pitkiä matkoja, joilla on mukava auto, on erittäin tärkeä ja auttaa takaamaan turvallisen ja miellyttävän matkan.

Comments are closed.